maanantai 28. huhtikuuta 2014

Astu sisään!

Hei!

Tämä on kaikille teille, jotka ette vielä ole käyneet minun kaupassani. Nyt seuraa paljastus!

Tältä kauppa näyttää ulkoapäin. Osoite on siis Välikatu 21 (huomaa numero ovessa)! Ja kaupunki on Nokia. Tämän kai tiesit jo :)

Astu sisään rohkeasti, olen sinua vastassa!


Tässä näkymä ovelta. Normaalisti istun pöydän ääressä ovelta katsoen pöydän vasemmalla puolella ja neulon tai virkkaan jotain. Aina on pari työtä kesken ja muutama suunnitteilla! Joskus saatan istua kassan luona lukemassa sähköpostia (saa lähetellä kivoja posteja, kiitos!).

Ja jos ryntään paikalle takana olevasta oviaukosta, niin sitten on kahvihetki jäänyt kesken. Ei haittaa; kylmä kahvi kaunistaa!

Jos katsot ovelta ikkunan suuntaan näet hyllyt täynnä värikkäitä lankoja (tämähän ON lankakauppa!). Tässä osassa on teeteen langat. Ja hyllyn päällä muutama myssymalli.
Ja jos suuntaat katseesi edessä olevalle pöydälle, siitä löydät kevääseen/kesään sopivat kimalle-, paljetti- ja helmilangat. Ja usein siinä on myös jotain tarjouslankaa. Ja tällä kertaa pöydällä on mallityö: pienen tytön jakku teeteen Gaala- langasta. Pöydän alla pilkistää korillinen Lilli ontelokudetta.


Oven viereissä hyllyssä on Katian lankoja, ylähyllyllä suuren suosion saavuttanutta Sevilla -lankaa. Sopii hyvin tölkkiklipsu töihin.

Viereisessä lasivitriinissä on virkkauslankaja. Tarjolla Puppets- ja Maxi- lankoja.

Lattialla isossa kopassa ihanat Austermannin Step -sukkalangat, ne ohuet.

Tältä siis näyttää kaupassani. Tule käymään! Autan mielelläni kaikessa mahdollisessa mallin etsimisestä mallin toteuttamiseen. Olen eräälle asiakkaalle neuvonut jopa pääsiäsilampaan kokkausta! Yleensä kyllä pidättäydyn lanka-asioissa :)

Terveisin palveleva lankakauppias Eijukka

2 kommenttia:

  1. Vautsi! Ihanan näköinen lankakauppa, oisko se vaikkasew 'pieni lankapuoti'?

    VastaaPoista
  2. Onpa kivan näköistä! Oon asunut Nokialla puoli vuotta, enkä jostain syystä ole ennen huomannut tätä kauppasi! Tullaan ensi viikolla käymään. Olen tyttärien kanssa joululomalla ja nelivuotias odottaa todella innoissaan, että pääsee lankaostoksille :)

    VastaaPoista