perjantai 27. elokuuta 2010

Tapahtuu eräänä päivänä

Hei!

Eräänä kauniina päivänä lankakaupan ovi avautuu ja sisään astuu Rouva Asiakas.

Rouva Asiakas luo silmäyksen lankahyllyihin ja kerät hyllyssä hyrisivät: Hei, täällä olisi kaunista punaista; täällä pehmeää alpakkaa; huhuu, täällä piristävää oranssia!
Kauppias siinä kysäisemään, että minkälaista olisi mielessä? Rouva Asiakas tahtoo ensin katsella ja silloin Kauppias ryhtyy esittelemään kaikkia ihania uutuuksia. "Syksyn uutuudet ovat juuri saapuneet", sanoo Kauppias ja osoittaa hyllyjä.
"Tässä upeita lankoja Lang Yarnsilta: Jawoll Magic ja Mille Colori", esittelee Kauppias.
Rouva Asiakas kehuu kauniita värejä ja miellyttävää tuntua ja kerät hyllyssä hyrisevät: Ota minut; ei, kun minut, minä olen kauniin värinen, minä sovin hyvin takin väriin.

Rouva Asiakas sanoo, että jos jotain sukkalankaa ja tästähän Kauppias innostuu!
Kauppias rientää esittelemään sukkalankoja:

"Tässä Austermanin paksumpaa Step 6 -sukkalankaa tai vaihtoehtoisesti ohuempaa yksiväristä Step Classicia vaikkapa pitsisukkiin" selvittää Kauppias.

Rouva Asiakas empii vielä, mutta Kauppias jatkaa innostuneena: "Sukkia tarvitaan aina, voi tehdä vaikka joululahjaksi. Valmiit sukat tuntuvat tältä" sanoo Kauppias ja tuo valmiit sukat näytille.

Rouva Asiakas pohtii vielä hetken ja sitten kassakone kilahtaa. Rouva Asiakas poistuu tyytyväisenä kaupasta ja vielä tyytyväisempi Kauppias jää odottelemaan uutta Asikasta.

Niin, että tällaista täällä lankakaupassa tapahtuu.
Terveisin Eijukka

2 kommenttia:

  1. Hyvä niin ! toivottavasti useammin kilahtaa kassa niin pysyt maisemissa ettet katoa mihinkään kauppoinesi :D

    VastaaPoista