tiistai 24. syyskuuta 2013

Syksyn viileys

Hei!

Tällä viikolla se sitten tuli - syksy! Sää villeni ja aamuisin tuntuu, että jotain lämmintä pitäisi olla päälle.


Nyt vaan kaikki joukolla neulomaan tai virkkaamaan myssyjä, tuubeja, sormikkaita ja tietysti sukkia!

Tämän syksyn asusteissa pitää olla kimalletta; pieni ripaus hopeaa tai kullankimmallusta. Langat ovat melko paksuja ja manekki on kerä tai kaksi myssyä kohden.
 Tässä myssyssä on tehty puolipatenttia. Langassa villan lisäksi alpakkaa.
Aina ei tarvi tehdä monimutkaisia kuvioita, pelkkä oikea ja nurja silmukka saavat kauniin pinnan aikaisesksi. Paksuilla puikoilla myssy valmistuu muutamassa tunnissa. Ja viimeistelykään ei vie paljon aikaa, kun myssyssä on vain kaksi langanpäätä!
Virkattu myssy aloitetaan päälaelta ja aluksi otetaan kerästä 9 m lankaa tupsua varten ja sen jälkeen virkataan koko kerä! Väri vaihtuu automaattisesti kerässä, joten tässä ei tarvi miettiä langanvaihtoa. Värivaihtoehdot ovat pinkki, turkoosi ja keltainen tämän kauniin vihreän lisäksi sekä sellaiset maanläheiset värit, kuten musta-harmaa-valkoinen.
 Tämä vihreä myssy on neulottu Sandnesin Easy -langasta. Myssy on neulottu poikittain lyhennettyjä kerroksia neuloen ja lopuksi on poimittu silmukat reunusta varten.
Sormikkaat pitää tehdä aina välillä, hieman haastvat, mutta ihanat käyttää. Hauskat kuviot muodostuvat suoraan langasta. Tässä langassa on mukana stretsiä ja puuvillaa sekä villaa. Sopii myös sukkiin.
Sukat on aina sukat. Uutuuslangat on aina pakko kokeilla, että tietää, minkälaista kuviota ja raitaa tulee tällä kertaa.

Ja huivikin on tarpeen. Kietaise kaulaan tai harteille lämmikkeeksi.

Tässä tällä kertaa nämä syksyiset neuleet.

Innostavia neulehetkiä kaikille!

Terkuin Eijukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti