keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kerän varassa

Hei!

Lankakauppiaan elämä on yleensä kerän varassa. Siis lankakeriä siirrellään paikasta toiseen ja koitetaan saada asiakkaat innostumaan juuri tästä langasta, mikä tänään on nostettu pöydän päälle (eilen vielä korissa lattialla). Aina se ei vaan onnistu. Mutta kesän ehdoton suosikki on puuvillalanka ja etenkin virkkauslangat. Bambun uutuudenviehätys on jo kadonnut tai kaikilla on jo ne tiskirätit :)

Viime syksy ja talvi oli todellakin kerän varassa, nimittäin röyhelöhuivilankakerän! Aluksi kävi mikä väri vaan, kunhan oli jotain myydä. Nyt asiakkaat etsivät juuri oikeaa väriä ja monet kauniit kerät jäävät hyllyyn odottamaan. Nämäkin uutuudet saavat varmaan odottaa syksyyn asti.
Tällä viikolla kuitenkin roikuin vyyhdin varassa, sillä TAYS:n neurokirurgian osasto 6A:n ihanat naiset Piian johdolla kävivät viettämässä virkkausiltaa ja nyt virkattiinkin reilusti Lilli -ontelokuteesta mattoa sekä kassia. Ei mitään pientä piperrystä vaan reilua vääntämistä. Hyvään alkuun pääsivät kaikki.Ja virkkausillan jälkeen lankakaupassa vallitsikin kaaos, sillä hetken aikaa en ollutkaan ruudun takana vaan ihan ilman ikkunaa. Onneksi oli lämmin päivä!

Uusi ikkuna on jo paikallaan, mutta vanhan ikkunan mukana meni pala historiaa, nimittäin ikkunateippaukset. Mutta toiminta jatkuu, kerä kerrallaan!

Mukavaa kesän odotusta kaikille!
Terkuin Eijukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti