keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Dominoruutuja

Hei taas!

Jokaisen lankakauppiaan unelma on varmaan kauppa, missä kaikki on hyvässä järjestyksessä ja langat väreittäin hyllyissä/koreissa. No, näin meilläkin on nyt, ainakin hetken - inventaarion jäljiltä. Kohta taas tulevat kevään uutuudet, joille pitää löytää oikea paikka, missä ne tulevat hyvin esille. Hankalampaa on, kun tulee uusia värejä ja ne pitää saada entiesten viereen mahtumaan. Mutta muutosta pitää olla ja jotain uutta silloin tällöin tarjolla.

Nyt on valikoimissa Kipuapusilkkilankaa! Langan koostumus on 70% lampaanvillaa ja 30% luonnonsilkkiä.
Siitä voi tehdä ranteenlämmittimet kipuja lievittämään tai vaikkapa sukat.


Tammikuu aloitettiin dominotekniikalla. Tyynyn olin siitä aikaisemmin tehnyt, mutta sukat oli kokeilematta. Sukat oli siis tehtävä. Tuli tehtyä ja nyt ne on jo myyty. Ei hätää, toiset on jo tekeillä. Niiden tekeminen olikin oikein hauskaa puuhaa.Työ etenee ruutu kerrallaan ja edellisen ruudun reunasta poimitaan silmukoita seuraavaa ruutua varten. Tosi kivaa :) Sukissa käytin On linen Supersocke 100 Comedy-color -sukkalankaa.

Samalla tekniikala voi tehdä mitä vaan. Tässä tulossa King Colen Riot -langasta huivi.

Mutta edelleen tammikuussa tehdään kaikenlaisia huppuja, tuubeja ja myssyjä. Kiva nähdä, kun monella asiakkaalla on jo tuubikauluri kaulassa ja tullaan hakemaan lisää lankaa samanlaiseen.

Tästä on kiva jatkaa. Tulkaa taas käymään!
Terveisin Eijukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti