keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

UFOT

Hei!

Nyt tehdään katsaus Lankaruudun Ufoihin eli keskeneräisiin töihin (Unfinished Objects). Joitakin töitä on näiden reilun kolmen vuoden aikan jäänyt syystä tai toisesta viemättä loppuun.

Tämä Noro -langasta aloitettu ja jo puoliväliin tehty konttineule -huivi on kesken vain siitä syystä, että tästä on hyvä näyttää asiakkaille, miten tätä konttineuletta tehdään. Tämä on siis tärkeä opetustyö! Se saa siis odottaa!


Krokotiili -virkkausta Jawoll Magic Degradee -langasta. Ja tämä on samasta syystä kesken kuin tuo
konttineulekin. Siis säästetään!







Ja sitten löytyi kaappien kätköistä tällainen aloitus. Lanka on Araucanian Ruca Multy eli sitä 100% sokeriruokoa. Mukavan laskeutuva ja silkkimäinen, mutta ilmeisesti malli ei ihan iskenyt. Purkuun!

 Ja sitten tämä varsinainen murheenkryyni! Tästä piti tulla pusero, mutta ko. Noro -väri oli lopetettu. joten piti vaihtaa suunnitelmaa ja tehdä siitä liivi. Nyt sitten jännityksellä odotan, että riittääkö lanka vai ei. Harmillista. Saa vielä odottaa!
Ja löytyihän sieltä yhdet lapasen tekeleet! Lanka ok, pehmeä merino, mutta malli ei. Tai sitten tuli joku kiireellisempi työ. Olkoon vielä!

 Vielä yksi opetustyö löytyi kaapista. Tällä voin näyttää. miten tehdään pidennettyjä silmukoita langankiertojen avulla. Tämän voi ehkä purkaa.






Ei nyt ihan hirveästi noita tekeleitä löytynyt. Pari pientä virkkausta vielä ja yksi kesken jäänyt röyhelöhuivi! Kyllä näistä joku vielä valmistuu, uskokaa pois!
Suosittelen muillekin tällaista UFOjen kartoitusta. Saattaa löytyä jotain tosi kivaa!

Kesäterveisin Eijukka